Deblockle - логическа игра

 • Производител: Project Genius
 • Кат. номер: 00049

 

Основни Характеристики:

 • Брой играчи - 2
 • Възраст - 8-99
 • Средна продължителност - 25 минути
 • Дизайнер - Джошуа Селърс
 • Материал - Дърво
Описание

Базираната в Остин, Тексас, американска компания Project Genius е един от водещите производители в САЩ на логически пъзели и бордови игри през последните 10 години. Техните продукти винаги се отличават не само с висококачествените материали, от които са направени, но и с елегантния си дизайн.

 

Deblockle е настолна стратегическа игра на ходове между двама играчи. Играчите се редуват да обръщат кубчетата си върху съседни квадратчета и по този начин ги придвижват напред по игралната дъска. Първият играч, който съумее да придвижи всички негови кубчета до последното квадратче печели. По-лесна за научаване от шах, но с изобилието си от креативни предизвикателства и възможности, Deblockle е игра, която ще забавлява както 8-годишни деца, така и техните родители.

 

Абстрактна стратегия - Deblockle е перфектната игра за развитието на пространствено мислене и стратегическо планиране.

 

Изработка от солидно дърво - Цветните кубчета, както и игралната дъска са изработени от висококачествено дърво, превръщайки играта и в прекрасен подарък.

 

Елегантен дизайн - Използваните висококачествени материали и красив дизайн правят Deblockle подходяща и за вашия домашен интериор.

 

Трудност - Deblockle лесно може да бъде приспособена за по-висока или по-ниска трудност, позволяваща както на малки деца, така и на възрастни да развиват своите умения за решаване на проблеми и стратегическо планиране.

 

Подходяща за семейства - Играта е изключително подходяща за семейства, тъй като може да се играе от различни възрастови групи - от малки деца до техните родители. Научаването на правилата отнема по-малко от 5 минути.

 

Deblockle e носител на наградата в категория "Best Casual Strategy Game" от Dreamhack Atlanta 2018.

 

Характеристики:

 • Брой играчи - 2
 • Възраст - 8-99
 • Средна продължителност - 25 минути
 • Дизайнер - Джошуа Селърс
 • Материал - Дърво
 • Размер - 260 х 260 х 60 мм.
 • Тегло - 672 гр.

Вашата пратка включва:

 • Deblockle (8 игрални кубчета и дървена игрална дъска)
 • Брошура с инструкции

Обърнете внимание:

 • Брошурата с инструкции е на два езика - английски и италиански.

 

Виж всички игри на Project Genius. Виж всички Логически игри.

Характеристики
Възраст
8-99
Категория
Настолни игри
Тип
Абстрактна стратегия
Производител
Project Genius
Дизайнер
Джошуа Селърс
Брой играчи
2
Средна продължителност
25 минути
Материал
Дърво
Размер
260 х 260 х 60 мм.
Тегло
672 гр.
Страна на произход
Китай
Нива на трудност

Определянето на трудността на даден пъзел е силно субективно и зависи от редица фактори. Всеки от нас проявява различни умения и прилага различни подходи при решаването на комплексни проблеми. Нивата на сложност на пъзелите, които предлагаме са определени от нас и се базират върху нашия опит, информацията от производители, дизайнери и ревюта, както и от обратната връзка, получена от нашите клиенти през годините.

 

Важно е да отбележим, че фактическото решаване на съответен логически пъзел означава да съумеете не само да го "решите", но и да запомните стъпките по които това се случва, да можете да го възпроизведете отново или да го върнете в първоначалната му форма, т.е. да разберете каква е логигата или механизмът приложени в него и как работят те. Естествено, удоволствието и удовлетворението от положените от вас собствени интелектуални усилия ще бъдат много по-големи ако не правите консултации с листа с решението или с някоя от платформите за видео споделяне. :)

 

Трудност 5 и 6 – Това са пъзели, подходящи за начинаещи и хора, които нямат богат опит в решаването на главоблъсканици. Най-вероятно достигането до решението и запомнянето няма да ви отнеме часове, но винаги ще бъдете изправени пред предизвикателство. Подходящи са за възрастни, както и за деца над 7 години.

 

Трудност 7 и 8 – Логическите пъзели от това ниво на сложност най-вероятно биха ви отнели няколко часа за решаването им. Подходящи са за деца над 10-годишна възраст, както и за възрастни.

 

Трудност 9 и 10 – За експерти. Пъзелите са изключително трудни за решаване, както и за запомняне. Най-вероятно голяма част от хората не биха се справили без да получат подсказка или помощ. Подходящи са за лица над 14 години.

 

Ако вие или човека, за когото търсите подарък, имате опит с подобен тип главоблъсканици и сте се справяли относително бързо с тях, може да започнете с трудност 7 или 8, а ако искате истинско предизвикателство бихме препоръчали ниво 9 или 10. Ако се считате за начинаещ и това би бил първи сблъсък с логически игри, може би ще е разумно да започнете от ниво 5 или 6.

Доставка и връщане

Доставка:

 

Срок за доставка – от 1 до 2 работни дни.

 

Поръчки, получени и потвърдени до 15:00 часа, ще бъдат изпратени още в същия работен ден.

 

Минимална сума на поръчка – 19 лв.

 

Цени на доставка:

 • Поръчка над 69.99 лв. до офис на Спиди – Безплатна доставка
 • Поръчка над 69.99 лв. до адрес, посочен от клиента – 2.90 лв.
 • Поръчка до 69.99 лв. до офис на Спиди – 4.90 лв.
 • Поръчка до 69.99 лв. до офис на Еконт - 6.90 лв.
 • Поръчка до 69.99 до адрес, посочен от клиента – 6.90 лв.

 

Доставката на поръчаните продукти се извършва с наложен платеж тип "пощенски паричен превод". За повече информация натиснете тук, а ако имате допълнителни въпроси не се колебайте да се свържете с нас тук.

 

Връщане:

 

В нашият магазин можете не само да купите лесно, но и да върнете лесно. Ако не сте доволни от закупения продукт, можете да го върнете в рамките на 14 календарни дни от датата на доставката.

 

Процесът на връщане протича в следните стъпки:

 

 1. Свържете се с нас на телефон +359877008378, за да заявите желанието си за връщане и да уточним детайлите;
 2. Изтеглете, разпечатайте и попълнете стандартния формуляр за упражняване на право на отказ при online покупки, който ще откриете тук;
 3. Изпрате ни продукта заедно с попълненият формуляр за ваша сметка.
 4. Ако продуктът отговаря на описаните по-долу условия ще ви възстановим заплатената сума в рамките на 14 работни дни.

 

Brainiac.bg се задължава да приеме връщането и да ви възстанови заплатената сума (без разходите за доставка), ако стоката отговаря на следните условия – не липсва и не е нарушена опаковката (смачкана, скъсана, загубена и др.) и не е нарушена целостта на продукта (няма липсващи, счупени, отлепени, надраскани части и елементи) и не е използван. Запазваме си правото да откажем приемането на връщане и да не възстановим заплатената сума, ако продуктът не отговаря на някои или на всички от тези условия.

Подобни продукти