Колекция Constantin's Transport Arrangements (3 в 1) - логически дървени пъзели

 • Производител: Recent Toys
 • Кат. номер: 00076

 

Цел / Задача: Подредете всички части в рамката.

 

Основни Характеристики:

 • Дизайнер - Жан Клод Константин
 • Трудност - 7/10
 • Материал - Дърво
Описание

Жан Клод Константин е един от най-продуктивните дизайнери на логически пъзели и главоблъсканици през последните 30 години. Името му предполага френски произход, но всъщност Жан Клод е родом от втория по големина баварски град Нюрнберг, където и до днес в малката си работилница създава над 70 нови дизайна всяка година.

 

Пъзелите на Жан Клод Константин почти винаги включват нещо ново и хитро в концепцията си, а тяхната визуална презентация е добре обмислена и елегантна. Друг впечатляващ аспект на неговите продукти е разнообразието от дизайни. В днешно време, повечето дизайнери правят по един тип пъзели, който да усъвършенстват през годините - това е правилото. Жан Клод Константин е изключението - от Fit in Frame до катинари, от математически и maze пъзели до кутии с таен механизъм. Независимо от предпочитанията ви, едно е сигурно, Константин винаги ще има поне един пъзел, който да задоволи всички ваши очаквания.

 

Цел / Задача: Подредете всички части в рамката.

 

Характеристики:

 • Дизайнер - Жан Клод Константин
 • Трудност - 7/10
 • Възраст - 10-99
 • Материал - Дърво
 • Размер - 150 х 127 х 9 мм.
 • Тегло - 225 гр.

Вашата пратка включва:

 • The Harbour
 • Car Park
 • The Airport

Обърнете внимание:

 • Решенията на пъзелите не са включени в пратката. Пишете ни на info@brainiac.bg или във Facebook/Instagram и ще Ви ги изпратим.
 • Цветът на използваното дърво понякога може да се различава от показаното на снимките.

 

Виж всички пъзели на Recent Toys. Виж всички Дървени пъзели.

Характеристики
Трудност
7/10
Възраст
10-99
Категория
Логически пъзели
Тип
Fit in Frame
Производител
Recent Toys
Дизайнер
Жан Клод Константин
Колекция
Constantin's Transport Arrangements
Материал
Дърво
Размер
150 х 127 х 9 мм.
Тегло
225 гр.
Страна на произход
Китай
Нива на трудност

Определянето на трудността на даден пъзел е силно субективно и зависи от редица фактори. Всеки от нас проявява различни умения и прилага различни подходи при решаването на комплексни проблеми. Нивата на сложност на пъзелите, които предлагаме са определени от нас и се базират върху нашия опит, информацията от производители, дизайнери и ревюта, както и от обратната връзка, получена от нашите клиенти през годините.

 

Важно е да отбележим, че фактическото решаване на съответен логически пъзел означава да съумеете не само да го "решите", но и да запомните стъпките по които това се случва, да можете да го възпроизведете отново или да го върнете в първоначалната му форма, т.е. да разберете каква е логигата или механизмът приложени в него и как работят те. Естествено, удоволствието и удовлетворението от положените от вас собствени интелектуални усилия ще бъдат много по-големи ако не правите консултации с листа с решението или с някоя от платформите за видео споделяне. :)

 

Трудност 5 и 6 – Това са пъзели, подходящи за начинаещи и хора, които нямат богат опит в решаването на главоблъсканици. Най-вероятно достигането до решението и запомнянето няма да ви отнеме часове, но винаги ще бъдете изправени пред предизвикателство. Подходящи са за възрастни, както и за деца над 7 години.

 

Трудност 7 и 8 – Логическите пъзели от това ниво на сложност най-вероятно биха ви отнели няколко часа за решаването им. Подходящи са за деца над 10-годишна възраст, както и за възрастни.

 

Трудност 9 и 10 – За експерти. Пъзелите са изключително трудни за решаване, както и за запомняне. Най-вероятно голяма част от хората не биха се справили без да получат подсказка или помощ. Подходящи са за лица над 14 години.

 

Ако вие или човека, за когото търсите подарък, имате опит с подобен тип главоблъсканици и сте се справяли относително бързо с тях, може да започнете с трудност 7 или 8, а ако искате истинско предизвикателство бихме препоръчали ниво 9 или 10. Ако се считате за начинаещ и това би бил първи сблъсък с логически игри, може би ще е разумно да започнете от ниво 5 или 6.

Доставка и връщане

Доставка:

 

Срок за доставка – от 1 до 2 работни дни.

 

Поръчки, получени и потвърдени до 15:00 часа, ще бъдат изпратени още в същия работен ден.

 

Минимална сума на поръчка – 19 лв.

 

Цени на доставка:

 • Поръчка над 69.99 лв. до офис на Спиди – Безплатна доставка
 • Поръчка над 69.99 лв. до адрес, посочен от клиента – 2.90 лв.
 • Поръчка до 69.99 лв. до офис на Спиди – 4.90 лв.
 • Поръчка до 69.99 лв. до офис на Еконт - 6.90 лв.
 • Поръчка до 69.99 до адрес, посочен от клиента – 6.90 лв.

 

Доставката на поръчаните продукти се извършва с наложен платеж тип "пощенски паричен превод". За повече информация натиснете тук, а ако имате допълнителни въпроси не се колебайте да се свържете с нас тук.

 

Връщане:

 

В нашият магазин можете не само да купите лесно, но и да върнете лесно. Ако не сте доволни от закупения продукт, можете да го върнете в рамките на 14 календарни дни от датата на доставката.

 

Процесът на връщане протича в следните стъпки:

 

 1. Свържете се с нас на телефон +359877008378, за да заявите желанието си за връщане и да уточним детайлите;
 2. Изтеглете, разпечатайте и попълнете стандартния формуляр за упражняване на право на отказ при online покупки, който ще откриете тук;
 3. Изпрате ни продукта заедно с попълненият формуляр за ваша сметка.
 4. Ако продуктът отговаря на описаните по-долу условия ще ви възстановим заплатената сума в рамките на 14 работни дни.

 

Brainiac.bg се задължава да приеме връщането и да ви възстанови заплатената сума (без разходите за доставка), ако стоката отговаря на следните условия – не липсва и не е нарушена опаковката (смачкана, скъсана, загубена и др.) и не е нарушена целостта на продукта (няма липсващи, счупени, отлепени, надраскани части и елементи) и не е използван. Запазваме си правото да откажем приемането на връщане и да не възстановим заплатената сума, ако продуктът не отговаря на някои или на всички от тези условия.

Подобни продукти