Silver City - механичен и логически 3D пъзел (2 в 1)

 • Производител: NKD Puzzle
 • Кат. номер: 00121

 

● 2 в 1: Silver City е не само механичен модел за сглобяване, но и логически пъзел. Първата задача е да сглобите пъзела, а впоследствие и да намерите неговото решение.

 

За подарък: Silver City може да бъде интересен подарък, както в несглобен, така и в завършен вид. Сглобената кутия може да бъде много оригинална опаковка за малко подаръче, което може да поставите в тайното отделение и по този начин да поднесете уникално преживяване на любимия човек.

 

● Декорация: Завършеният пъзел може да бъде прекрасно интериорно допълнение към вашия дом.

 

В компания или самостоятелно предизвикателство: Завършеният пъзел е подходящ както за решаване в приятната компания на семейството и приятелите, така и като самостоятелно предизвикателство.

 

 Eco-Friendly: Silver City е направен от висококачествен и солиден тополов шперплат, което е и гаранция за неговия продължителен живот.

Описание

NKD Puzzle е социална, етична и природосъобразна компания, разположена в Лодев, на 50 км. северно от Монпелие, Франция. Споделената страст на група приятели за пъзели, магия, инженерство и архитектура, както и за устойчиви продукти води до създаването на компанията през 2019 г. За производството на своите механични модели и пъзели NKD Puzzle използват само натурални и местни материали като бреза и тополов шперплат от доставчици, които изповядват ценности и цели като залесяване, биоразнообразие и опазване на биологичните видове.

 

Silver City е механичен модел за сглобяване и логически пъзел в едно. Първата задача е да сглобите пъзела, а впоследствие и да намерите неговото решение. В пратката си ще откриете дървени листи, на които всички 144 части са изрязани, а вашата задача е да ги отделите и да започнете да сглобявате модела, а ако имате нужда от помощ - може да се обърнете към инструкциите за сглобяване.

 

Дизайнът на Silver City е силно вдъхновен от литературата на Люк Шуйтен, белгийски автор и архитект, и по-конкретно от Ногегон - планета с перфектна симетрия илюстрирана в едноименния комикс. Като Ногегон, завършената кутия отразява хармония и баланс с впечатляващо ниво на детайла, а всяка част е създадена с мисълта за перфектна симбиоза.

 

Silver City може да бъде интересен подарък, както в несглобен, така и в завършен вид. Сглобената кутия може да бъде много оригинална опаковка за малко подаръче, което може да поставите в тайното отделение и по този начин да поднесете уникално преживяване на любимия човек.

 

Характеристики:

 • Трудност на сглобяване - 4/5
 • Трудност на пъзела - 6/10
 • Възраст - 7-99
 • Брой части - 144
 • Материал - Дърво (тополов шперплат)
 • Размер (сглобен) - 100 х 100 х 100 мм.
 • Размер (несглобен) - 276 х 274 х 53 мм.
 • Тегло - 600 гр.
 • Произведено във Франция

Вашата пратка включва:

 • Silver City
 • Инструкция за сглобяване
 • Лепило

Обърнете внимание:

 • Цветът на използваното дърво понякога може да се различава от показаното на снимките.

 

Виж всички пъзели на NKD Puzzle. Виж всички Механични 3D Пъзели.

Научи повече за нашите Модели за сглобяване.

Характеристики
Трудност
6/10
Възраст
7-99
Категория
Логически пъзели, Механични пъзели и модели
Тип
Кутии с таен механизъм
Производител
NKD Puzzle
Дизайнер
Кристоф Ларонд
Брой части
144
Материал
Дърво
Размер
276 х 274 х 53 мм.
Тегло
600 гр.
Страна на произход
Франция
Нива на трудност

Определянето на трудността на даден пъзел е силно субективно и зависи от редица фактори. Всеки от нас проявява различни умения и прилага различни подходи при решаването на комплексни проблеми. Нивата на сложност на пъзелите, които предлагаме са определени от нас и се базират върху нашия опит, информацията от производители, дизайнери и ревюта, както и от обратната връзка, получена от нашите клиенти през годините.

 

Важно е да отбележим, че фактическото решаване на съответен логически пъзел означава да съумеете не само да го "решите", но и да запомните стъпките по които това се случва, да можете да го възпроизведете отново или да го върнете в първоначалната му форма, т.е. да разберете каква е логигата или механизмът приложени в него и как работят те. Естествено, удоволствието и удовлетворението от положените от вас собствени интелектуални усилия ще бъдат много по-големи ако не правите консултации с листа с решението или с някоя от платформите за видео споделяне. :)

 

Трудност 5 и 6 – Това са пъзели, подходящи за начинаещи и хора, които нямат богат опит в решаването на главоблъсканици. Най-вероятно достигането до решението и запомнянето няма да ви отнеме часове, но винаги ще бъдете изправени пред предизвикателство. Подходящи са за възрастни, както и за деца над 7 години.

 

Трудност 7 и 8 – Логическите пъзели от това ниво на сложност най-вероятно биха ви отнели няколко часа за решаването им. Подходящи са за деца над 10-годишна възраст, както и за възрастни.

 

Трудност 9 и 10 – За експерти. Пъзелите са изключително трудни за решаване, както и за запомняне. Най-вероятно голяма част от хората не биха се справили без да получат подсказка или помощ. Подходящи са за лица над 14 години.

 

Ако вие или човека, за когото търсите подарък, имате опит с подобен тип главоблъсканици и сте се справяли относително бързо с тях, може да започнете с трудност 7 или 8, а ако искате истинско предизвикателство бихме препоръчали ниво 9 или 10. Ако се считате за начинаещ и това би бил първи сблъсък с логически игри, може би ще е разумно да започнете от ниво 5 или 6.

Доставка и връщане

Доставка:

 

Срок за доставка – от 1 до 2 работни дни.

 

Поръчки, получени и потвърдени до 15:00 часа, ще бъдат изпратени още в същия работен ден.

 

Минимална сума на поръчка – 19 лв.

 

Цени на доставка:

 • Поръчка над 69.99 лв. до офис на Спиди – Безплатна доставка
 • Поръчка над 69.99 лв. до адрес, посочен от клиента – 2.90 лв.
 • Поръчка до 69.99 лв. до офис на Спиди – 4.90 лв.
 • Поръчка до 69.99 лв. до офис на Еконт - 6.90 лв.
 • Поръчка до 69.99 до адрес, посочен от клиента – 6.90 лв.

 

Доставката на поръчаните продукти се извършва с наложен платеж тип "пощенски паричен превод". За повече информация натиснете тук, а ако имате допълнителни въпроси не се колебайте да се свържете с нас тук.

 

Връщане:

 

В нашият магазин можете не само да купите лесно, но и да върнете лесно. Ако не сте доволни от закупения продукт, можете да го върнете в рамките на 14 календарни дни от датата на доставката.

 

Процесът на връщане протича в следните стъпки:

 

 1. Свържете се с нас на телефон +359877008378, за да заявите желанието си за връщане и да уточним детайлите;
 2. Изтеглете, разпечатайте и попълнете стандартния формуляр за упражняване на право на отказ при online покупки, който ще откриете тук;
 3. Изпрате ни продукта заедно с попълненият формуляр за ваша сметка.
 4. Ако продуктът отговаря на описаните по-долу условия ще ви възстановим заплатената сума в рамките на 14 работни дни.

 

Brainiac.bg се задължава да приеме връщането и да ви възстанови заплатената сума (без разходите за доставка), ако стоката отговаря на следните условия – не липсва и не е нарушена опаковката (смачкана, скъсана, загубена и др.) и не е нарушена целостта на продукта (няма липсващи, счупени, отлепени, надраскани части и елементи) и не е използван. Запазваме си правото да откажем приемането на връщане и да не възстановим заплатената сума, ако продуктът не отговаря на някои или на всички от тези условия.

Подобни продукти