Kryptos - механичен и логически 3D пъзел (2 в 1)

 • Производител: iDventure
 • Кат. номер: 00127
39,90 лв.

 

● 2 в 1: Kryptos е не само механичен модел за сглобяване, но и портативен сейф. Първо трябва да сглобите модела, да добиете представа за механизмите му, а впоследствие да скриете в него послание или малък подарък като част от игра.

 

За подарък: Kryptos може да бъде интересен подарък, както в несглобен, така и в завършен вид. Сглобеният сейф може да бъде много оригинална опаковка за малко подаръче или послание, което може да поставите в тайното отделение и по този начин да поднесете уникално преживяване на любимия човек.

 

● Декорация: Завършеният пъзел може да бъде прекрасно интериорно допълнение към вашия дом.

 

В компания или самостоятелно предизвикателство: Завършеният сейф е подходящ както за решаване в приятната компания на семейството и приятелите, така и като самостоятелно предизвикателство.

 

 Eco-Friendly: Kryptos е направен от висококачествена бреза, което е и гаранция за неговия продължителен живот.

Описание

Kryptos е не само механичен модел за сглобяване, но и портативен сейф. Първо трябва да сглобите модела, да добиете представа за механизмите му, а впоследствие да скриете в него послание или малък подарък като част от игра. Kryptos лесно може да бъде "рестартиран", а тайната дума може да бъде всяка дума, съдържаща не повече от 6 букви.

 

iDventure Kryptos

 

Характеристики:

 • Трудност на сглобяване - 1/5
 • Трудност на пъзела - 7/10
 • Възраст - 10-99
 • Брой части - 45
 • Материал - Дърво (бреза)
 • Размер - 105 х 60 мм.
 • Размер на тайното отделение - 20 х 20 х 80 мм.
 • Тегло - 250 гр.
 • Произведено в Германия

Вашата пратка включва:

 • Kryptos

Обърнете внимание:

 • Цветът на използваното дърво понякога може да се различава от показаното на снимките.

 

Виж всички пъзели на iDventure. Виж всички Механични 3D Пъзели.

Научи повече за нашите Модели за сглобяване.

Характеристики
Трудност
7/10
Възраст
10-99
Категория
Логически пъзели, Механични пъзели и модели
Тип
Кутии с таен механизъм
Производител
iDventure
Брой части
45
Материал
Дърво
Размер
105 х 60 мм.
Тегло
250 гр.
Страна на произход
Германия
Нива на трудност

Определянето на трудността на даден пъзел е силно субективно и зависи от редица фактори. Всеки от нас проявява различни умения и прилага различни подходи при решаването на комплексни проблеми. Нивата на сложност на пъзелите, които предлагаме са определени от нас и се базират върху нашия опит, информацията от производители, дизайнери и ревюта, както и от обратната връзка, получена от нашите клиенти през годините.

 

Важно е да отбележим, че фактическото решаване на съответен логически пъзел означава да съумеете не само да го "решите", но и да запомните стъпките по които това се случва, да можете да го възпроизведете отново или да го върнете в първоначалната му форма, т.е. да разберете каква е логигата или механизмът приложени в него и как работят те. Естествено, удоволствието и удовлетворението от положените от вас собствени интелектуални усилия ще бъдат много по-големи ако не правите консултации с листа с решението или с някоя от платформите за видео споделяне. :)

 

Трудност 5 и 6 – Това са пъзели, подходящи за начинаещи и хора, които нямат богат опит в решаването на главоблъсканици. Най-вероятно достигането до решението и запомнянето няма да ви отнеме часове, но винаги ще бъдете изправени пред предизвикателство. Подходящи са за възрастни, както и за деца над 7 години.

 

Трудност 7 и 8 – Логическите пъзели от това ниво на сложност най-вероятно биха ви отнели няколко часа за решаването им. Подходящи са за деца над 10-годишна възраст, както и за възрастни.

 

Трудност 9 и 10 – За експерти. Пъзелите са изключително трудни за решаване, както и за запомняне. Най-вероятно голяма част от хората не биха се справили без да получат подсказка или помощ. Подходящи са за лица над 14 години.

 

Ако вие или човека, за когото търсите подарък, имате опит с подобен тип главоблъсканици и сте се справяли относително бързо с тях, може да започнете с трудност 7 или 8, а ако искате истинско предизвикателство бихме препоръчали ниво 9 или 10. Ако се считате за начинаещ и това би бил първи сблъсък с логически игри, може би ще е разумно да започнете от ниво 5 или 6.

Доставка и връщане

Доставка:

 

Срок за доставка – от 1 до 2 работни дни.

 

Поръчки, получени и потвърдени до 15:00 часа, ще бъдат изпратени още в същия работен ден.

 

Минимална сума на поръчка – 19 лв.

 

Цени на доставка:

 • Поръчка над 69.99 лв. до офис на Спиди – Безплатна доставка
 • Поръчка над 69.99 лв. до адрес, посочен от клиента – 2.90 лв.
 • Поръчка до 69.99 лв. до офис на Спиди – 4.90 лв.
 • Поръчка до 69.99 лв. до офис на Еконт - 6.90 лв.
 • Поръчка до 69.99 до адрес, посочен от клиента – 6.90 лв.

 

Доставката на поръчаните продукти се извършва с наложен платеж тип "пощенски паричен превод". За повече информация натиснете тук, а ако имате допълнителни въпроси не се колебайте да се свържете с нас тук.

 

Връщане:

 

В нашият магазин можете не само да купите лесно, но и да върнете лесно. Ако не сте доволни от закупения продукт, можете да го върнете в рамките на 14 календарни дни от датата на доставката.

 

Процесът на връщане протича в следните стъпки:

 

 1. Свържете се с нас на телефон +359877008378, за да заявите желанието си за връщане и да уточним детайлите;
 2. Изтеглете, разпечатайте и попълнете стандартния формуляр за упражняване на право на отказ при online покупки, който ще откриете тук;
 3. Изпрате ни продукта заедно с попълненият формуляр за ваша сметка.
 4. Ако продуктът отговаря на описаните по-долу условия ще ви възстановим заплатената сума в рамките на 14 работни дни.

 

Brainiac.bg се задължава да приеме връщането и да ви възстанови заплатената сума (без разходите за доставка), ако стоката отговаря на следните условия – не липсва и не е нарушена опаковката (смачкана, скъсана, загубена и др.) и не е нарушена целостта на продукта (няма липсващи, счупени, отлепени, надраскани части и елементи) и не е използван. Запазваме си правото да откажем приемането на връщане и да не възстановим заплатената сума, ако продуктът не отговаря на някои или на всички от тези условия.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!