Доставка

Всички поръчки от Brainiac.bg се извършват с куриерски компании "Спиди" или "Еконт". Поръчки, получени и потвърдени до 15:00 часа, ще бъдат изпратени още в същия работен ден. Всяка доставка отнема най-често от 1 до 2 работни дни. Срокът може да бъде по-дълъг ако населеното ви място се обслужва по определен график от куриерските компании. При извънредни обстоятелства Brainiac.bg си запазва правото да удължава срока за доставка, като своевременно информира клиента. Доставката може да бъде направена до всяка част на територията на Република България и се начислява към стойността на направената поръчка.

 

Доставката на поръчаните продукти се извършва с наложен платеж тип "пощенски паричен превод". За направеното плащане куриерската компания ви издава разписка за пощенски паричен превод за стойността на дължимия наложен платеж. Тази разписка е законово признат документ (наредба 18 на НАП), който ни освобождава от задължението да издаваме касова бележка при дистанционна продажба. Пазете разписката, която куриерската компания ви издава.

 

Минималната сума на поръчката е 19 лв.

 

Цените за доставка са както следва:

 

Безплатна доставка – поръчка над 69.99 лв. ще бъде доставена безплатно до избран от клиента офис на "Спиди". Поръчка над 69.99 лв. и доставка до адрес, избран от клиента, се начисляват 2.90 лв. към стойността й.

 

Доставка до избран от клиента офис на "Спиди" – поръчка до 69.99 лв. е с фиксирана цена от 4.90 лв.

 

Доставка до избран от клиента офис на "Еконт" – поръчка до 69.99 лв. е с фиксирана цена от 6.90 лв.

 

Доставка до адрес, посочен от клиента – поръчка до 69.99 лв. е с фиксирана цена от 6.90 лв.

 

Всички допълнителни такси, след като пратката е изпратена, като например "промяна на начин на доставка от адрес до офис" (ако не сте на посочения адрес при посещение от куриер), са за сметка на клиента и се събират и начисляват от куриерската компания.

 

Brainiac.bg не носи отговорност за неизпълнение на поръчката в случаите, когато клиента е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително и когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.

 

Преди изпращане на поръчката, Brainiac.bg си запазва правото да се свърже с клиента на посочения от него телефон, с цел уточняване на детайли относно поръчката и/или доставката.

 

Ако имате въпроси не се колебайте да се свържете с нас тук.